Medewerkers informatie

Beste Medewerkers,

Geweldig dat jullie meewerken aan de RSW! Of je nu voor het eerst meewerkt of al bijna bij de inventaris hoort, dat maakt niet uit. Wat je zeker kan verwachten is een actief en gezellig weekend, samen met zo’n 200 scouts. Deze zijn verdeeld in ongeveer 30 ploegen die bivakkeren in een van de subkampen.

Op deze pagina staat informatie die je kan helpen om er een geslaagd kamp van te maken. Lees de informatie dan ook goed door.

Parkeren
Beundersveld is verboden voor auto’s. Voor een aantal auto’s wordt een uitzondering gemaakt. Bijvoorbeeld die van de EHBO.
Alle andere auto’s moeten worden geparkeerd aan de kampterrein-zijde van de Torendijk.

Ploegmaterialen brengen
Op de donderdag voor de RSW kan er bagage worden gebracht van 20.00 tot 21.00 uur. Er zal niemand aanwezig zijn ’s nachts, dus dit is op eigen verantwoording. Denk wel aan een dekzeil in het geval van slecht weer. Je mag de bagage natuurlijk ook gewoon vrijdag meenemen.
Je kunt bagage in aanhangers het terrein op vervoeren. Er zijn GEEN bolderkarren. Vrijdag vanaf 16.00 uur zijn er geen auto’s meer op het terrein toegestaan.

Aanmelden
Na aankomst moet je je melden bij de schuur.  Na de aanmelding krijg je je eigen medewerkerkaart. Met deze kaart kun je b.v. eten halen en natuurlijk iedereen bij naam noemen.

Eten
Met je medewerkerkaart kun je bij de schuur terecht voor je natje en droogje.

Diner
Vrijdagavond van 17.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 17.00 uur tot 18.00 uur (jury 18.30)

Ontbijt (ook voor het maken van je lunchpakket)
Zaterdag van 07.30 uur tot 09.00 uur
Zondag van 07.30 uur tot 09.00 uur

De gehele dag is er gratis koffie, thee en ranja te krijgen bij de schuur. Ook zijn er tegen een geringe vergoeding andere dranken, snoepgoed en op gezette tijden snacks te verkrijgen.

Kamperen
Je moet voor je eigen slaapgelegenheid zorgen. Dit betekent dus: een eigen tent en andere slaapbenodigdheden zelf meenemen.
Alle medewerkers kunnen hun tent opzetten op het daarvoor aangewezen terrein. Volg eventuele aanwijzingen van de werkploeg op wat betreft het plaatsen van de tenten.
Het is niet toegestaan om je eigen kampeerveld af te bakenen.

Bar & alcohol
De enige plaats waar alcohol gedronken mag worden is de bar in de schuur. Hier is voldoende te krijgen en voor een ieder wat wils. Het is dus ook niet toegestaan om eigen alcoholische dranken mee te nemen.

Roken
Aangezien we met jeugdleden op kamp zijn is het niet toegestaan om te roken waar zij bij zijn.

EHBO
Tijdens de gehele RSW is op het terrein een EHBO post bezet.
Er zijn een aantal afspraken met de EHBO gemaakt:

  • Mocht er iets (medisch)aan de hand zijn met deelnemers of medewerkers. Stuur deze dan altijd door naar de EHBO.
  • De medewerkers van de EHBO, kunnen na overleg met het Co-team, deelnemers naar huis sturen als verdere deelname niet verantwoord meer is.
  • Medicijnen moeten ter bewaring afgegeven worden bij de EHBO.

Bij calamiteiten moet iedereen zich verzamelen op de Wolfkaterweg.
De EHBO is het hele weekend te bereiken op een telefoonnummer. (staat op het draaiboek)

Contact met deelnemers
De RSW is een wedstrijd. Alleen de subkampleiding kan in sommige gevallen de scouts helpen. Mochten scouts dus wat aan je vragen stuur ze dan door naar de eigen subkampleiding.
Natuurlijk mag je de scouts wel helpen als ze bijvoorbeeld de weg vragen o.i.d.
Het Co-team kan als enige een uitzondering op de regels maken of scouts naar huis sturen.

Tijdens de RSW hebben we een “kijkmoment” ingelast, dit is de enige mogelijkheid dat je kunt gaan kijken op de subkampen. Kijk voor het tijdstip van het “kijkmoment” in het draaiboek. Deze krijg je tijdens het kamp bij je inschrijving.

Kosten                                                                                                                                             De medewerkers betalen geen inschrijfkosten wanneer zij vooraf de RSW zich inschrijven via SOL. 

Opgeven                              
Vergeet je niet in te schrijven via SOL. (bekijk hiervoor de voorwaarden)